Main Page

From Jenshoumann

SNAKKER DU NORSK

If you didn't understand that question, then this wiki is not for you. Go away and die. If you said "no," this wiki is not for you. Go away, but you don't have to die since at least you understood the question. If you understood it and said "yes":

Hyggelig a treffe deg

[edit] Velkommen til min første Wiki

Dette er et spinkelt, men dog helhjertet forsøg på at lave en brugbar Wiki.


Opgave 2
I forbindelse med faget Webapplikationsudvikling skal der laves en sammenligning af de tre åbne hypermediesystemer Microcosm, DHM og Chimera.

Generelt om hypermediesystemer
Ideelt set er alle systemer integreret. Det vil sige at man kan linke fra en applikation til en anden, sømløst og uden stort teknisk besvær. Linkene vedligeholder sig selv og tilrettes løbende til den enkelte bruger.
Desværre er verden ikke sådan. Derfor har man forsøgt at lave systemer hvor applikationerne kan interagere på tværs. Der kommer til stadighed nye applikationer og nye filformater, ligesom strukturen og indholdet i nutidens dokumenter er meget dynamiske. Endelig kan det give problemer at de forskellige brugere ønsker at rette og tilføje i de eksisterende dokumenter.Fagbeskrivelsen for faget indeholder en kort beskrivelse af hvert modul.


NYNORSK/BOKMAL

Personal tools