Main Page

From Banja Luka

Banjalučki Školski Dnevnici

Dobrodošli na zbirku školskih dnevnika Banjalučkih osnovnih i srednjih škola. Ova internet stranica je namjenjena svim Banjalučanima koji su u bilo kojem vremenu pohađali bilo koju od Banjalučkih osnovnih i srednjih škola. Cilj projekta je da se stvori centralno mjesto gdje možete naći informacije o svojim nekadašnjim školskim drugovima.

Ova internet stranica je napravljena tako da svi posjetioci stranice mogu učestvovati u stvaranju dnevnika. Stranica radi na principu wiki sistema koji omogućava svim posjetiocima da mjenjaju sadržaj stranice, dodaju podatke, postavljaju nove stranice, dodaju slike (potrebna registracija), kategoriziraju stranice itd. Mjenjanje stranice je vrlo jednostavno i ne uzima puno vremena.

Pošto je ovaj projekat tek u začetku za sada još uvijek sve izgleda vrlo šturo pa ovo je poziv svima koji su zainteresovani da se uključe i doprinesu formiranju ovog projekta.

Sve rasprave o organizaciji projekta se mogu voditi na portalu zajednice Ovaj projekat nema afilijacije ni sa jednom službenom ustanovom u BiH i van nje i isključivo nastaje iz entuzijazma i aktivnost pojedinaca u cilju umreživanja i bolje komunikacije među građanima Banje Luke.

Uz nadu da se uključite u ovaj projekat

Pozdrav svim Banjalučanima

DadoKratke upute za korištenje

Plave riječi predstavljaju linkove/veznice za stranice na kojima se već nalazi neki sadržaj. Crvene riječi predstavljaju linkove/veznice za stranice koje još nemaju sadržaj i koje možete započeti ako imate relevantne informacije. Za uzor kako bi stranica trebala izgledati pogledajte primjer OŠ Mirko Višnjić - Generacija 1979-1987.[edit] Banjalučke osnovne škole

[edit] Banjalučke srednje škole

Personal tools