Βόρειο Αιγαίο

From Greektv

Βόρειο Αιγαίο

Επιστροφή στην Αρχική σελίδα

 1. *Ολυμπος (Λέσβος): Το βασικό κέντρο εκπομπής του νησιού, καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του νησιού, εκτός της πόλης της Μυτιλήνης!!!
 2. *Πρ. Ηλιας (Λέσβος): Το κέντρο εκπομπής για την πόλη της Μυτιλήνης, με πιό πολλά κανάλια να εκπέμπουν από εκεί παρά από τον Ολυμπο!
 3. Λεπέτυμνος (Λέσβος): Αυτό το κέντρο εκπομπής υπάρχει για τις ανάγκες κάλυψης της βορείου Λέσβου. Φιλοξενεί τους κρατικούς Ρ/Σ & Τ/Σ.
 4. Πλωμάρι (Λέσβος): Εκπομπές για τις ανάγκες της πόλης του Πλωμαρίου.
 5. Ικαρία:
 6. Προφήτης Ηλίας - Βαθύ (Σάμος): Το κέντρο εκπομπής που καλύπτει την πόλη της Σάμου (Βαθύ), και τα βόρειο δυτικά παράλια του νησιού.
 7. Αγριάδες - Καρλόβασι (Σάμος): Το δευτερεύον κέντρο εκπομπής που κυρίως καλύπτει το Καρλόβασι και τα νοτιο ανατολικά παράλια.
 8. *Αγ. Αθανάσιος (Λήμνος): Εκπέμπουν με χαμηλή ισχύ και με πρωτοβουλία του δήμου Μύρινας, τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια μέσω Nova, καθώς και το τοπικό TV Μυτιλήνη με αναμετάδοση από κεραία UHF. Καλύπτουν την πρωτεύουσσα του νησιού, Μύρινα και τα γύρω χωριά.
 9. *Θάνος (Λήμνος): Εκπέμπουν τα κρατικά κανάλια με link, και έχουν τους πιο ισχυρούς αναμεταδότες στο νησί. Καλύπτουν μεγάλο μέρος από τη δυτική πλευρά του νησιού. Επιπλέον εκπέμπουν με χαμηλή ισχύ τα ιδιωτικά κανάλια, με πρωτοβουλία του δήμου Μύρινας, καλύπτουν τα χωριά Θάνος και Κορνός.
 10. *Μούδρος (Λήμνος): Καλύπτει τον Δήμο Μούδρου και τα γύρω χωριά.
 11. *Καρφάς (Χίος):Τα 3 κρατικα και τα MEGA,ANT1,ALPHA,ALTER,STAR,SKAI απο ιδιωτικα καναλια καθως επισης τα τοπικα ΑΛΗΘΕΙΑ TV&ΠΑΤΡΙΔΑ απο Xio και το Αρχιπελαγος TV απο την Μυτιλινη για τις περιοχες Χιου και Βρονταδου καθως και τα Filmnet&Supersport.
 12. Θωλο Ποτάμι (Χίος):Τα κρατικα καναλια,1 απο τα τοπικα καθως και τα Filment & Supersport.
 13. *Αιπος (Χιος): ET-1,NET με ευθυνη της ΕΡΤ,MEGA με ευθυνη του δημου Ομηρουπολης,και το τοπικο ΑΛΗΘΕΙΑ TV οπως επισης και πληθος τοπικων Ρ/Σ με καλυψη κυριως την περιοχη του Βρονταδου αλλα και εναλλακτικα της Χιου.
 14. Λαγκάδα (Χιος):Mε ευθυνη του δημου και μεσω NOVA τα καναλια ALPHA,ANT1,STAR και μεσω UHF MEGA&ALTER για το ομωνυμο χωριο.Επισης με ευθυνη της ΕΡΤ ΕΤ-1&ΝΕΤ.
 15. Συκιάδα (Χιος):Mε ευθυνη του δημου μεσω NOVA τα καναλια ANT1,ALTER,STAR,ALPHA και μεσω UHF MEGA&NET για τα χωρια Συκιαδα&Παντουκιος.
 16. Μεστά (Ημεροβίγλι Μεστών)(Χίου)
 17. Πυργί (Χίου):
 18. Καρδάμυλα (Χίου):
 19. Βολισσός (Χίου):
 20. Ξηρόκαμπος (Λέρος):
 21. Τσιγγούνα (Λέρος):
 22. Κλειδί (Λέρος):

'ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ antonis1992 (triple) ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ!

Personal tools